Top 5 TRUCURI GENIALE care TE AJUTA SA ECONOMISESTI BANI

Top 5 TRUCURI GENIALE care TE AJUTA SA ECONOMISESTI BANI

Top 5 TRUCURI GENIALE care TE AJUTA SA ECONOMISESTI BANI

Iată un top 5 al ponturilor care te vor ajuta să economisesti bani fără să faci mari compromisuri.

Speram ca sfaturile noastre va vor ajuta sa economisiti mai multi bani decat ati reusit pana acum. Mult succes !

5. Cumpără corect alimentele – 2 reguli trebuie să respecţi dacă vrei să economiseşti bani când mergi la cumpărături: nu lua mai mult decât consumi şi compară preţurile! Vei avea surpriza să descoperi într-un magazin aceleaşi produse pe care le-ai văzut în altul, dar mult mai ieftine. În ceea ce priveşte cantitatea, alege în funcţie de cât consumi. Dacă vei cumpăra prea mult, alimentele în plus se vor altera şi vei fi nevoit să le arunci.

 4. Economiseste agentul termic – Iarna, cheltuieşti mulţi bani cu încălzirea locuinţei, însă poţi face economii substanţiale dacă ştii la ce trucuri să apelezi. De exemplu, în Estonia, locuitorii preferă să aprindă radiatorul electric doar pe timpul nopţii, când energia este mai ieftină. Pe parcursul zilei, aceştia încălzesc în cuptor cărămizi, iar apoi deschid uşa cuptorului şi aşază în faţa acesteia un ventilator. În acest fel călura este răspândită în casă.

3. Cumpără haine de calitate la preţuri mici  – Ştiai că îţi poţi cumpăra haine de firmă la preţuri de nimic? Tot ce trebuie să faci este să colinzi într-o zi oraşul în căutarea magazinelor gen Outlet. Aici vei avea surpriza să găseşti îmbrăcăminte din colecţiile trecute la preţuri extrem de mici. Evident, poţi opta şi pentru magazinele care vând haine second hand. Dacă nu eşti adeptul magazinelor la mâna a doua, vânează perioada marilor reduceri.

2. Cumpără electrocasnice la mâna a doua – Dacă ai nevoie de un frigider, de un aragaz, cuptor, televizor sau de aparate electrocasnice de dimensiuni mai mici, recomandat ar fi să le achiziţionezi la mâna a doua. Alege produsele de pe site-urile marilor magazine de profil. Vei primi bon fiscal, factură, garanţie şi toate documentele care însoţesc, în mod normal, orice produs nou.

1. Redu consumul de energie electrică – Pentru a reduce consumul de lumină, scoate aparatele electrice din priză când nu eşti acasă, închide becurile când ieşi din cameră, cumpără un termostat pentru aparatul de aer condiţionat şi pentru centrala termică.

 

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]