ULTIMA ORA, se schimba TOTUL. Ce au găsit procurorii la percheziţiile la vila lui Dan Condrea. S-au prelvat şi AMPRENTE

ULTIMA ORA, se schimba TOTUL. Ce au găsit procurorii la percheziţiile la vila lui Dan Condrea. S-au prelvat şi AMPRENTE

Ancheta în cazul morţii lui Dan Condrea ia amploare. Anchetatorii au efectuat marţi percheziţii la domiciliul fostului patron al Hexi Pharma, de unde au ridicat mai multe documente, inclusiv testamentul medicului care a decedat duminică într-un accident de maşină, informează România TV. În plus, anchetatorii verifică telefonul folosit de patronul Hexi Pharma în momentul producerii accidentului, pentru a afla cu cine a vorbit în ultimele clipe ale vieţii sale.

Procurorii continuă în paralel cele două anchete care îl privesc pe Dan Condrea. În dosarul morţii, procurorii au dispus expertize tehnice şi constatări genetice, în timp ce percheziţiile informatice ar trebui să aducă lumină în dosarul de înşelăciune.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au efectuat marţi percheziţii la locuinţa patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat în urma unui accident rutier, pentru a căuta documente, suporţi IT şi alte obiecte care ar putea constitui probe în ancheta privind dezinfectanţii diluaţi.

În ceea ce priveşte dosarul de ucidere din culpă, privind accidentul în urma căruia Dan Condrea ar fi decedat, procurorul General al României a precizat că se vor administra în continuare probe. “În asemenea cazuri se efectuează expertize criminalistice, genetice, se realizează percheziţii informatice în mediile de stocare ridicate de la faţa locului. Vor fi audiate şi reaudiate toate persoanele de câte ori este necesar pentru a se clarifica toate aspectele”, a precizat Augustin Lazăr.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că, marţi, de la locuinţa omului de afaceri Dan Condrea au fost ridicate şi probe biologice pentru efectuarea testelor ADN.

Medicii legişti au făcut luni autopsia iar partenera de viaţă a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea. Potrivit sursei citate, au fost aduse la serviciul de medicină legală şi probe din locuinţa lui Dan Condrea pentru a fi făcute testele ADN, dar şi amprente ridicate din locuinţă pentru o mai mare acurateţe a identificării.

Între timp, trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost ridicat de familie de la INML şi depus la capela Cimitirului Sfânta Vineri. Legiştii au stabilit că patronul Hexi Pharma a murit în urma unui traumatism cranio-cerebral.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]