ULUITOR ! Cum a reusit sa-si ia Mugur Isarescu un apartament de lux in cea mai selecta zona a Capitalei la pret de locuinta muncitoreasca ?

ULUITOR ! Cum a reusit sa-si ia Mugur Isarescu un apartament de lux in cea mai selecta zona a Capitalei la pret de locuinta muncitoreasca ?

ULUITOR !

Mugur Isarescu a fost desemnat cel mai longeviv guvernator al unei banci centrale din intreaga lume, record care, probabil, nici nu va fi depasit prea curand. De-a lungul anilor, Isarescu s-a dovedit a fi si un bun afacerist. Familia sa are la Dragasani o podgorie, iar vinurile Isarescu sunt recunoscute in toata lumea.

Pe langa conacul si domeniul de la Dragasani, familia Isarescu are la Snagov o proprietate imensa, o vila somptuoasa, inconjurata de o livada. Insa, in urma cu patru ani, guvernatorul a mai facut o investitie imobiliara. El si-a cumparat in Bucuresti, in sectorul 1, intr-una din cele mai selecte zone ale Capitalei, in apropierea Arcului de Triunf, un apartament intr-un complex rezidential de lux. Complexul este format din trei blocuri, cu gradina interioara, piscina, sala de fitness si SPA.

In 2012 insa firma care administra ansamblul rezidential a intrat in insolventa, iar preturile apartamentelor au scazut la jumatate, iar in doar cinci luni au fost vandute 22 de apartamente.  Agentia imobiliara care se ocupa de vanzarea locuintelor anunta ca un apartament de trei camerere costa 127.000 de euro + TVA, asta in conditiile in care inainte de insolventa acesta costa in jur de 300.000 de euro.

Este probabil genul de apartament cumparat si de Isarescu, pentru ca in declaratia de avere acesta a trecut ca locuinta are 127,23 mp, atat cat are pe site-ul ansamblului o locuinta cu trei camere. 2012 este anul in care Isarescu si-a cumparat apartamentul, deci a dat pe acesta putin peste 100.000 de euro.

Apartamentul cumparat de guvernator are doua locuri de parcare in parcarea subterana si doua terase, una de 23 mp si alta de 20 mp.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]