Vânzătoarea ucisă în Constanța, condusă pe ultimul drum | FOTO

Vânzătoarea ucisă în Constanța, condusă pe ultimul drum | FOTO

Adriana Farcaș, vânzătoare uncisă la Constanța pentru că nu a vrut să-i dea un pachet de țigări pe datorie unui bărbat a fost condusă, luni, pe ultimul drum.

Femeia din Constanța, în vârstă de 33 de ani, care lucra ca vânzătoare la un butic a fost înjunghiată în timp ce se afla la serviciu. Adriana Farcaş (33 de ani) a fost dusă de urgență la Spitalul Județean Constanța, însă a decedat din cauza rănilor grave suferite. Ea a fost înjunghiată de 10 ori atât în piept, cât și în abdomen.

Au curs lacrimi și a fost o durere de nedescris luni, la căpătâiul Adrianei Farcaș, familia, rudele și apropiații participând a slujbă, iar apoi conducând-o pe femeie pe ultimul drum.

inmormantare 4

inmormnatare5

Nicolae Filimon, cel care a înfipt de zece ori cuțitul în trupul victimei, era zugrav de meserie și era cunoscut pentru problemele pe care le avea cu băutura, iar apropiații săi spun că devenea foarte violent după câteva pahare de alcool.

Individul care a ucis cu sânge rece o vânzătoare de la un chioșc din Constanța a făcut mărturisiri șocante la audierile ce au avut loc azi la Parchet.

Continuarea aici

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]