VESTE-BOMBA ! SERVICIUL MILITAR, din nou OBLIGATORIU. Iata ce declara Ministrul Apararii

VESTE-BOMBA ! SERVICIUL MILITAR, din nou OBLIGATORIU. Iata ce declara Ministrul Apararii

Ministrul Apararii a explicat că Legea rezerviștilor voluntari va intra în vigoare din ianuarie 2017 !

“Avem pregătite măsurile pentru implementarea ei, inclusiv suportul bugetar pentru asigurarea unei formule de pregătire periodică suficientă pentru acești rezerviști voluntari. Ei sunt de două tipuri — unii care au făcut serviciul militar și deci au un corp de bază de pregătire și nu e nevoie decât de actualizarea formației pe care o au deja, iar alții care vin fără background militar și pentru care pregătirea e un pic mai exigentă. Ar trebui să fie mai mult antrenați în unități, ceea ce înseamnă și o stimulare salarială”, a afirmat ministrul Motoc, citat de agerpres.ro.
Demnitarul a arătat că rezerviștii respectivi vor fi plătiți și vor putea, în același timp, să-și păstreze locurile de muncă.

“Ei continuă să-și desfășoare activitatea la locurile de muncă pe care le au, dar, în perioada de instrucție, primesc o anumită remunerație, iar în perioada în care nu fac instrucție, în plus față de salariul obișnuit, primesc un procent din salariul mediu pe economie”, a susținut ministrul Apărării.

citeste mai mult aici sursa

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

  1. Si daca ma duc in armata ce sa apar in Romånia? Politiceni? Rompetrolul Austrecilor? Padurile vandute la Austreci? MItall Al indenilor? Bancile strainilor? Pamantul arabil vandut strainilor?…Gazul, curetnul si apa este a strainilor…nu mai avem nimica in Romånia…deci sa ii lasam pe ei sa isi apere bunurile…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]