VESTE ULUITOARE din tehnologie ! ACUM POTI AFLA cine te suna pe numar privat !

VESTE ULUITOARE din tehnologie ! ACUM POTI AFLA cine te suna pe numar privat !

VESTE ULUITOARE din tehnologie ! ACUM POTI AFLA cine te suna pe numar privat !

Nu de puține ori ți se întâmplă să nu răspunzi la telefon pentru că nu cunoști numărul și să ratezi un apel important sau să fii nevoit să ieși dintr-o întâlnire pentru că, la fel, nu știi cine te sună și ar putea fi un apel pe care nu vrei să-l ratezi. O nouă aplicație te-ar putea scuti de aces tip de incidente arătându-ți cine te sună, chiar dacă tu nu ai numărul salvat în telefon.

Aplicația se cheamă Truecaller și, potrivit celor care au creat-o, trebuie să te scutească de grija numerelor necunoscute de la care ești apelat. Alan Mamedi, cel care a gândit această aplicație, susține că ideea i-a venit în timpul unei conferințe când nu i-a sunat telefonul și nu știa ce să facă, dacă să iasă să răspundă sau nu.

Truecaller folosește o dată pe bază în care sunt deja incluse peste două milioane de numere de telefon. Atunci când te sună cineva, aplicația îți poate arăta nu doar numele, ci și locația, câteodată chiar și o poză.

Aplicația înregistrează toate numele și numerele de telefon din memoria smartphone-ului pe care este instalată și sunt voci care susțin că aceasta este o problemă, pentru că persoana care își instalează această aplicați nu face publice doar numele și numărul de telefon ci și pe al celor pe care îi are în telefon.

Alan Mamedi susține că asta nu este o problemă, pentru că oricine poate intra pe site și își poate șterge cu mare ușurință identitatea pentru totdeauna.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]