VIATA BATE FILMUL!!! O partitură schimbată l-a salvat pe un elev ieşean din accidentul teribil de la Braşov

VIATA BATE FILMUL!!! O partitură schimbată l-a salvat pe un elev ieşean din accidentul teribil de la Braşov

O partitură l-a salvat pe un elev din Iași, care trebuia să meargă la festivalul de folclor de la Arad, de călătoria cu microbuzul și accidentul din localitatea Perșani.

Printre zecile de ieșeni care au ieșit vineri seara din case pentru a aprinde lumânări pe treptele grupului statuar din Parcul Voievozilor aste și mama unui elev de 16 ani care face parte din ansamblul folcloric al Palatului Copiilor. Potrivit declarațiilor femeii, Alin, fiul acesteia, este de doi ani în orchestra folclorică a Palatului Copiilor, însă nu a mai plecat vineri dimineața în turneul de la Arad, supărat fiind că a primit o partitură nouă cu puțin timp înainte de plecarea din Iași.

MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale unui elev: Autocarul a scăpat de sub control. A încercat să folosească frâna de motor

“De când am aflat de tragedie mi s-au tăiat genunchii și de atunci nu mai reușesc să respir. Nu îmi vine a crede. E o adevărată tragedie. Băiatul meu a renunțat în ultimul moment să plece, pentru că i-a fost schimbată partitura chiar înainte de plecare. Băiatul nu a crezut că reușește să învețe și a refuzat să plece de teamă să nu se facă de rușine”, a declarat printre lacrimi Mihaiela Cîneparu.

Alin, fiul acesteia, este și el sub stare de șoc. El refuză să creadă că dascălul care i-a îndrumat pașii în viață nu mai există iar colegii săi au fost răniți.

“Toată lumea îmi spune că sunt norocos și că Dumnezeu m-a ajutat. Deși am aflat de domnul profesor (Cătălin Pop n.red.) că a murit, am refuzat să cred acest lucru. Am tot sperat să fie printre răniți. Nu pot să cred că a murit cineva”, a spus elevul, el fiind vizibil șocat de tragedie.

În cursul zilei de vineri, un microbuz înmatriculat în județul Iași a fost implicat într-un accident rutier pe DN 1, în zona localității Perșani din județul Arad. Autovehiculul a acroșat, în timp ce se deplasa în direcția Sibiu venind dinspre Brașov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulație.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]