Viaţa paralelă a soţiei patronului Hexi Pharma

Viaţa paralelă a soţiei patronului Hexi Pharma

Imagini INEDITE cu Uliana, partenera lui Dan Condrea.

Uliana Ochinciuc, a doua soţie a lui Dan Condrea, a avut o viaţă tumultuoasă înainte de a se căsători cu patronul Hexi Pharma, în 2012. Ea are cont pe o reţea de socializare rusească, unde a postat nenumărate fotografii din vacanţele ei în străinătate, singură sau alături de familie.

Uliana Ochinciuc 2

Uliana Ochinciuc 3

Uliana Ochinciuc 6

Uliana Ochinciuc are cont pe reţeaua rusească www.ok.ru, un fel de Facebook rusesc, unde a postat multe poze dinainte de a se căsători cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

Uliana Ochinciuc este o fire plimbăreaţă, lucru evident dacă ne uităm la vacanţele ei. La mare, la munte, la plajă, la schi, în capitale occidentale sau pe insule exotice, Uliana a călătorit mult. În unele locuri apare însoţită de familie (fraţi, părinţi), în altele apare singură (deşi fotografiile nu sunt de tip selfie, deci au fost făcute de cineva apropiat).

Postările Ulianei Ochinciuc se opresc în 2011, anul în care l-a întâlnit pe Dan Condrea, cu care s-a căsătorit în 2012.

Divorţat în 2011, Condrea şi-a refăcut viaţa alături de Uliana Ochinciuc, născută în raionul Ungheni din Republica Moldova, cu care împarte şi mai multe afaceri. De altfel, angajaţii lui Condrea care au discutat cu presa susţin că acesta are firme nu doar în România şi Cipru, ci şi în Republica Moldova, Germania şi Bulgaria, ţară unde şi-ar fi făcut şi acte de identitate.

Mai mult, angajaţii lui Condrea susţineau ca de fapt Uliana era cea care controla firma şi aveau un sentiment de teamă în faţa ei.

După ce a venit Uliana de la Chişinău, chiar nu mai suflă nimeni în firmă! Unul dintre oameni a vrut să reclame ceva la autorităţi şi i s-a spus, calm, că Uliana ştie nişte rackeţi care pentru 5.000 de dolari… Uliana a apărut în firmă cu o verișoară, doi fraţi gemeni, toţi angajaţi între timp, şi cu promisiunea că aduce, dacă e nevoie, și pe amicii pastilaţi. Nimeni nu s-a îndoit de cuvântul ei și n-au mai existat discuţii“, au dezvăluit angajaţi ai Hexi Pharma pentru tolo.ro.

Vezi mai mult pe RTV.NET

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]