VOR FI PROTESTE UNICE în istoria României ! Se pregătesc 28 de judeţe ! Ce PLAN se pune la cale

VOR FI PROTESTE UNICE în istoria României ! Se pregătesc 28 de judeţe ! Ce PLAN se pune la cale

PROTESTE UNICE în istoria României ! Se pregătesc 28 de judeţe ! Ce PLAN se pune la cale

Suporterii stelişti care nu sunt de acord cu demersurile FCSB vor să organizeze proteste în toată ţara, prin care să-şi arate susţinerea faţă de clubul patronat de Gigi Becali. Protestele sunt programate pentru 25 februarie, susţine Cătălin Biriş, organizatorul evenimentelor.

Războiul dintre FCSB şi CSA Steaua a produs şi o prăpaste adândcă între suporterii Stelei. Aceştia s-au împărţit în două tabere. Unii dintre ei sunt de acord cu proiectul CSA, care a anunţat că-şi înfiinţează echipă. Cealaltă tabără consideră că echipa lui Gigi Becali este cea care a dus mai departe tradiţia clubului care câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Gigi Becali a anunţat deja că vor urma proteste de susţinere pentru echipa sa şi pare că a avut dreptate. Cătălin Biriş, iniţiatorul mitingurilor Pro Identitate Steaua, susţine că pe 25 februarie vor fi organizate proteste în toată ţara. Până acum, acesta susţine că a primit confirmări din 28 de judeţe.

”La apelul, la rugămintea multor stelişti din ţară, deşi doream ca evenimentul să aibă loc în martie sau aprilie, am stabilit să-l devansăm şi să-l facem pe 25 februarie. Am semnale foarte multe din ţară, la ora asta stăm foarte bine ca şi organizare, suntem la nivelul a 28 de judeţe. Deci, ni s-a confirmat prezenţa la aceste mintinguri din 28 de judeţe. Nu pot, pentru moment, să estimez câţi oameni vor să demonstreze.

Noi aducem acest protest avînd în vedere două aspecte:

1) Actuala echipă este în viziunea noastră Steaua dintotdeauna. Este continuatoarea Stelei care a cîştigat Cupa Campionilor.

2) Încercăm să prevenim o nedreptate care se încearcă asupra lui Gigi Becali. Noi considerăm că toţi cei care s-au aliat contra echipei FCSB nu s-au aliat de fapt contra echipei, ci împotriva lui Gigi Becali. Curios este ca toţi cei care au făcut alianţa aceasta sînt persoane care au avut de-a lungul timpului nişte clinciuri cu Gigi Becali.

Oamenii sunt de partea echipei. Această echipă a continuat o istorie şi o tradiţie. Pe de altă parte, Becali este subiectul principal al acestor realizări.
Semnalele noastre spun că noua echipă nu va avea parte de suport, cu excepţia Peluzei Sud.

Noi am încercat să facem o coeziune, să ne punem de acord şi cu cei de la Sud, să susţinem echipa împreună, pentru că este singura care a continuat istoria Stelei, dar ne-am lovit de nişte refuzuri. Din păcate, sînt şi suporteri de la Peluză care ascultă de nişte lideri cu anumite interese.
Dacă echipa aceasta nu este Steaua originală… atunci vom întreba UEFA unde este Steaua. În ce calitate şi-a desfăşurat activitatea la nivel de UEFA o echipa promovată de către FRF şi LPF.

Am încercat şi anul trecut să facem un miting, însa acum o lună şi jumătate am fost solicitat pentru a-mi relua iniţiativa şi am spus că trebuie să o facem.
Recapitulînd, până la ora asta avem confirmate 28 de mitinguri în 28 de judete. Mitingurile vor avea loc în faţa prefecturilor din fiecare judeţ. Parcurgem demersurile pentru obţinerea autorizaţiilor. Există şi ameninţări şi injurii, dar mergem mai departe.

Vrem să atragem atenţia domnului Ministru al Apărării, domnului Ministru al Justiţiei şi chiar domnului prim ministru. Ce se întîmplă în jurul Stelei nu este normal.

Continuăm să ne mirăm că cei care în urma cu puţin timp se bucurau când echipa elimina Ajax şi se bătea cu Chelsea acum susţin desfiinţarea ei.
Îl considerăm pe domnul Talpan a fi un alpinist. El se caţără pe oriunde poate pentru a căpăta faimă. Îşi doreşte să devină cunoscut, ăsta e marele lui război”,
a spus Cătălin Biriş.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]