Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

Succesul unui produs sau al unui serviciu nu este intotdeauna conditionat de acea serie de factori care nu il definesc in adevaratul sens al cuvantului ci au fost impusi de un exercitiu de marketing sau la influenta si asteptarile pietei. Pot fi gasite aproape in orice domeniu exemple care sa sustina acest tip de rationament. Bineinteles ca nisa telefoanelor mobile nu poate face exceptie de la o astfel de regula, gama Galaxy A de la Samsung fiind marturia concreta. Succesul acestei serii se pare ca nu i-a luat prin surprindere pe coreenii de la Samsung. Si nici nu avea cum. Chiar daca aceasta clasa – A3, A5 si A7 fiind cele mai cunoscute terminale din serie – a fost lansata fiind considerata de nivel middle atat ca dotari, performante si, implicit, ca pret, atractivitatea ei, mai ales a modelelor 2016, a fost remarcata de multi amatori de toate varstele ai gadget-urilor de calitate la un pret bun.

Design

Trebuie spus de la bun inceput ca seria A, inclusiv entry-level-ul gamei Galaxy A3 arata foarte bine, pozitionarea in aceasta categorie nefiind tocmai conforma cu realitatea. Faptul ca aspectul este apropiat de cel al altor dispozitive asemanatoare ale aceluiasi producator nu ar trebui sa fie vazute ca minusuri pentru ca o reteta de succes chiar trebuie multiplicata. Insa asemanarile nu sunt chiar atat de vizibile. Marginile sunt foarte subtiri, 2,7 mm, fapt observat de la o prima privire. Grosimea de numai 7,3 mm nu este usor de remarcat datorita marginilor usor rotunjite. Carcasa este dintr-un policarbonat de calitate superioara, iar finisajul este foarte bine realizat, confuzia cu un capac de sticla fiind cea mai evidenta. Cu toate ca arata foarte bine, finisajul glossy al Galaxy A3 are ca inconvenient major vizibilitatea excesiva a amprentelor si a altor impuritati.

Ecran

Display-ul are o diagonala de 4,7 inch, fapt care il transforma dintr-un dispozitiv bun intr-un device bun si usor de tinut in mana in ceea ce priveste posibilitatile de manevrare si pentru persoanele care nu au maini mari si degete lungi. In plus, dimensiunile ii permit sa fie usor de transportat in buzunarul interior al unui sacou sau in cel din spate al unor blugi. Rezolutia este 1280×720 pixeli cu 312 ppi. Panelurile Samsung nu mai au nevoie de nici o prezentare in ceea ce priveste culorile sau contrastele. Acelasi lucru se intampla si la Galaxy A3. Protectia Gorilla Glass din a patra generatie apara capacitivul Super Amoled foarte bine de eventualele accidente.

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]