Trupuri care, de-a lungul timpului, nu s-au descompus. Reprezintă acest lucru un miracol, o curiozitate ştiinţifică sau sunt doar nişte înşelătorii?

Trupuri care, de-a lungul timpului, nu s-au descompus. Reprezintă acest lucru un miracol, o curiozitate ştiinţifică sau sunt doar nişte înşelătorii?

Trupuri care, de-a lungul timpului, nu s-au descompus. Reprezintă acest lucru un miracol, o curiozitate ştiinţifică sau sunt doar nişte înşelătorii?

Cu toate că descompunerea trupurilor după deces este un fenomen natural, au fost înregistrate, de-a lungul timpului, şi cazuri în care acest lucru nu s-a întâmplat. Reprezintă acest lucru un miracol, o curiozitate ştiinţifică sau sunt doar nişte înşelătorii?

Sfânta Betina Zita

Sfânta Betina Zita a fost cunoscută de-a lungul vieţii drept o tânără foarte drăguţă, care era plăcută de către toată lumea, iar în jurul său a apărut un cult care, chiar şi după moartea sa, în anul 1272, a continuat să existe. După 300 de ani de la decesul acesteia, corpul său a fost exhumat şi s-a constatat că acesta era conservat perfect, iar trupul său este expus în interiorul Basilicei San Frediano din Lucca, Italia.

Dashi-Dorzho Itigilov

Dashi-Dorzho Itigilov a fost un călugăr budist, iar în anul 1927, acesta i-a rugat pe ceilalţi călugări să înceapă funeraliile în cinstea sa şi a decedat în timpul meditaţiei. Dorinţa sa a fost cea de a fi înmormântat în exact aceeaşi poziţie, cea a meditării şi de a fi exhumat câţiva ani mai târziu. În 2002, când a fost înteprinsă această activitate, corpul său arată precum cel al unei persoane care murise cu doar 36 de ore înainte.

Continuarea aici www.descopera.ro

lxbf

 

loading...

Forum Auto Romania

Adauga si tu un comentariu!

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 
Hai si tu pe:
[ X ]